Tandheelkunde Praktijk Amstelveen  info@tandartsinamstelveen.nl  T. 020 - 345 76 78
  • Nederlands
    • English

Mondzorg

Wij hebben inmiddels een zeer divers klantenbestand opgebouwd.
Onze doelstelling is om voor deze gevarieerde groep complete, kwalitatief hoogstaande mondzorg te bieden.

Wij bieden o.a. de volgende tandheelkundige behandelingen:

 

Preventieve Tandheelkunde, mondhygiëne behandelingen, gebitsverzorging (tandsteen verwijderen/polijsten) en preventieve voorlichting. Zeer populair gebleken zijn de zgn. combinatie afspraken. De periodieke controle van uw gebit wordt dan gecombineerd met een mondhygiëne behandeling.

(Preventieve) Kindertandheelkunde, wij vinden het belangrijk om naast invasieve behandelingen, zoals gaatjes vullen ook veel aandacht te geven aan preventie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het zichtbaar maken van tandplak om het resultaat van het poetsen te controleren, polijsten van het gebit, sealen (beschermlaagjes aanbrengen in diepe groeven van het kauwoppervlak) en fluoride behandelingen op indicatie. Jong geleerd is oud gedaan!

(Jeugdzorg tot 18 jaar wordt 100% vergoed vanuit de basisverzekering).

Restauratieve tandheelkunde, het vullen van gaatjes, kronen en/of brugwerk vervaardigen.

 

Cosmetische tandheelkunde, verfraaien van het gebit.
 
Reconstructieve tandheelkunde, het uitgebreid herstellen / opbouwen van het totale gebit dmv porseleinen facings / kronen / bruggen en/of composiet.
 
Parodontologie / implantologie, het gezond maken van het tandvlees en tandvervangingen door middel van implantaten.
 
Endodontologie, wortelkanaalbehandelingen. Indien nodig zullen wortelkanaalbehandelingen bij ons onder een microscoop plaatsvinden.
 
Prothetische tandheelkunde, kunstgebitten, frame-protheses, partiële protheses en suprastructuren (voorzieningen) op implantaten.
 
Orthodontie, wij kunnen kleine scheefstand van onder of boventanden corrigeren met doorzichtige malletjes. Ook wel de onzichtbare beugel genoemd (AirSmile).  Echter, voor de meeste orthodontische behandelingen is verwijzing naar een orthodontist noodzakelijk.
 
Tandtechniek, wij werken onder andere samen met Meijer tandtechniek te Aalsmeer, Excent tandtechniek voor de Airsmile "onzichtbare beugel' en met het Esthetic Dental Team te Hilversum
 

Uitgebreide informatie over de inhoud van de verschillende behandelingen vindt u op de website van allesoverhetgebit.nl