C O S M E T I S C H 

De esthetiek in de tandheelkunde vinden wij een centraal onderdeel. De glimlach van een mens is uniek en een uiterlijk visitekaartje. Het verlies van de orale esthetiek kan voor een patiënt betekenen dat de individuele kwaliteit van leven wordt beperkt. Naast gezonde, witte tanden is ook gezond tandvlees van grote betekenis voor de orale esthetiek.

 

 

Wij zullen tijdens een cosmetisch consult uitgebreid ingaan op uw esthetische wensen. Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden om de esthetiek te verfraaien, denk aan bleken, standsveranderingen mbv onzichtbare malletjes, composiet facings (plaatjes van wit composiet), super dunne porseleinen facings, porseleinen kronen etc. Omdat het vaak moeilijk is om een voorstelling te krijgen van het eindresultaat, kunnen wij vaak een proef set-up in uw mond vervaardigen, of digitale voor -en na foto's uit eigen werk laten zien. Zo krijgt u alvast een idee en kunnen we het verwachtingspatroon en eindresultaat fine-tunen.

U kunt ook alvast even kijken op de website van het Esthetic Dental Team om een aantal prachtige casussen met voor en na foto's met porselein te bekijken.

 

Of bekijk onze Instagram pagina tpamstelveen .